Kan du gennemskue dine pensions- og sundhedsordninger?

 

Når du sidder med en stak papirer fra et eller flere pensionsselskaber, der tilbyder dine medarbejdere tilsyneladende gunstige pensions- og sundhedsordninger, er det let at miste overblikket. Tilbuddene kan både være svære at gennemskue og sammenligne.

 

Contea Pension Management – CPM

Contea Pension Management (CPM) er et nyt og tidssvarende koncept inden for uafhængig og uvildig forsikrings- og pensionsrådgivning.

Formålet er at skabe gennemskuelighed for dig. Pensionsselskaberne har nemlig skabt så stor kompleksitet i deres ydelser, at det nærmest er umuligt for dig som udenforstående at gennemskue, hvad det er, du betaler for.

Kompleksitet koster, og det er ALTID kunden, der hænger på regningen. Derfor har vi taget de bedste elementer fra de traditionelle forsikringsmæglerkoncepter og forenet dem med et servicekoncept, hvor pensionsselskabet leverer service og rådgivning under vores kontrol. Det forpligter, og vi lader os gerne forpligte.

 

Er du attraktiv i dine medarbejderes øjne?

Skal din virksomhed kunne tiltrække og fastholde medarbejdere i fremtiden, er det vigtigt, at du tilbyder pensionsløsninger, der forrenter medarbejdernes opsparing og forsikrer deres helbred på attraktive vilkår. Mulighederne er bestemt til stede, men kan du overskue dem?

Med Contea Pension Management baner vi vejen gennem pensions- og sundhedsjunglen. Således har både virksomhed og medarbejdere sikkerhed for, at de mange penge, som årligt indbetales, bliver placeret optimalt og på de bedst opnåelige markedsvilkår.