Om os

 

Vi skiftede til vores nye navn Contea Assurance Forsikringsmæglerselskab per 1.7.2012. Vi er en af Danmarks førende forsikringsmæglervirksomheder med en præmieomsætning på mere end 1,5 mia. kroner. Vi er en erfaren og rutineret virksomhed, men mest af alt en moderne og innovativ virksomhed, som hver dag arbejder målrettet med at skabe merværdi for vores kunder.

Fra kontorer i Esbjerg, Roskilde og København betjener vi kunder over hele landet i et åbent, engageret og nærværende samarbejde. Vi tror på, at det trebenede samarbejde mellem kunde, forsikringsselskab og Contea, hvor vi bidrager med det bedste fra tre verdener, giver de bedste resultater og skaber mest værdi for kunderne. Vores målinger viser, at hver gang din virksomhed honorerer Contea med en krone for det arbejde, vi udfører, sparer du mellem tre og fire kroner i forsikringspræmie.

Som mægler er vi ansat af vores kunder, ikke af forsikringsselskaberne. Det betyder, at du som kunde hos Contea er sikret 100% uvildig rådgivning. Vi samarbejder med alle danske og udenlandske forsikringsselskaber og sørger for, at vores kunder altid får den bedste dækning til den bedste pris, uanset hvor i verden, de befinder sig.

Ambition

Nogle virksomheder kalder det en vision, når de efter lange strategimøder har fastlagt, hvor de agter at bevæge sig hen i fremtiden. Vi foretrækker at kalde det ambition. Vores ambition er at være den førende danske udfordrer på et forsikringsmæglermarked, domineret af udenlandske selskaber.

I Contea tror vi på, at både kunder, forsikringsselskaber og vi bliver stærkere, hvis vi deler viden. Vi er ikke ængstelige for at blive til overs i samarbejdet, for erfaringer viser, at vi som uafhængige forsikringsmæglere er i stand til at gøre dagligdagen enklere og skabe merværdi for kunderne.

Passion

De fleste forbinder nok passion med lidenskab, violiner og uendelige horisonter. Conteas definition af begrebet handler om engagerede og glade medarbejdere, der agerer ens, uanset om de er på kontoret eller på kundebesøg. Du vil kunne mærke, at de fagligt og personligt har meget at byde på.

Vores måde at arbejde på forudsætter, at vi formår at opnå din tillid og respekt, så vi kan indgå i et teamwork om at skabe de bedste forsikringsløsninger. Vi fungerer bedst, når vi møder glade og trygge kunder, der er åbne om deres ønsker og behov. Vores passion må gerne smitte.