Du får en håndplukket løsning

 

Har du svært ved at få overblik over virksomhedens samlede risici? Over hvem, der har ansvaret i forsikringssager, når eksterne parter og komplicerede kontraktforhold også er i spil?

Med vores individuelt tilpassede løsning får du et forsikringsprogram, der afspejler virksomhedens ønsker, strategi og reelle risikobillede. Via indgående erfaring, faglige kompetencer og vores internationale netværk, er vi din garant for optimale løsninger i Danmark såvel som internationalt.

 

Det bedste overblik, nationalt som internationalt

I Contea er det vores ambition at skabe det bedste overblik over nationale som internationale forsikringer for at sikre, at du altid har den optimale forsikringsløsning. Vi ved, det kræver indsigt og erfaring. Men vi ved også, at både du, forsikringsselskaberne og vi bliver stærkere, når vi deler viden og dyrker det gode samarbejde med udgangspunkt i åbenhed og tillid. Altså via Contea-måden.

 

Contea som samarbejdspartner, fordi:

  • Vores tilgang til industrivirksomheder tager udgangspunkt i en detaljeret risikoprofil
  • Vi giver dig de relevante overbliks- og rapporteringsværktøjer til direktion og bestyrelse
  • Vi er uafhængige forsikringsmæglere i en dansk virksomhed. Vi agerer på dine vegne og tror på, at gennemslagskraften af et godt samarbejde skaber merværdi for dig
  • Et velfungerende globalt samarbejde med andre forsikringsmæglere sikrer, at udenlandske datterselskaber lever op til de lokale love og krav