Vi får den nødvendige faglige rådgivning om projektforsikring fra Contea

 

”Det er afgørende for os, at vi har en uvildig og kompetent rådgiver” siger John Larsen økonomidirektør hos Hoffmann A/S, en af Danmarks store entreprenørvirksomheder. ”Vi har endog meget store byggeprojekter, som vi leder helt fra projektstart til overrækkelse af nøgler. Det betyder, at vi ofte har både rådgivnings- og designansvaret for projekterne i samarbejde med bygherre, rådgivere og arkitekter. Og det kan altså være ganske komplekst forsikringsmæssigt. Derfor har vi behov for – og får – den nødvendige faglige rådgivning om projektforsikring fra Contea”.

 

Står styrket overfor forsikringsselskaberne


Risikostyring og risikodækning er selvfølgelig de væsentligste temaer i Hoffmann A/S’ samarbejde med Contea. ”På disse områder har Conteas rådgivning sikret os et væsentligt bedre program, end vi havde tidligere. Contea har givet os en styrket forhandlingsposition i forhold til forsikringsselskaberne og sikret os et bedre og billigere forsikringsprogram,” siger John Larsen.

 

“What you see is what you get”


Blandt Hoffmann A/S’ kunder finder man en række af landets store virksomheder. Det stiller krav til det team, af Hoffmanns egne medarbejdere og samarbejdspartnere, der ”sendes i marken”. John Larsen siger: ”Vi arbejder med meget store kunder og er selvfølgelig nødt til at kunne matche deres faglige setup, og det kan vi på forsikringsområdet i partnerskab med Contea”.
Spørger man John Larsen direkte, bliver det bevist hver dag, at Contea har nogle meget kompetente rådgivere. ”En af de ting, jeg sætter stor pris på, hos Contea er, at de altid leverer, hvad de lover. What you see is what you get.” konstaterer John Larsen og fortsætter: ”Så de ”tunge” partnere vi havde de første indledende møder med, ja det er stadig dem, der er vores rådgivere i hverdagen. Her er der ikke noget med at sende yngste mand ud, når kontrakten er underskrevet”.

 

Det daglige samarbejde


Det daglige samarbejde mellem Hoffmann A/S og Contea er præget af korte og hurtige beslutnings- og rådgivningsprocesser. ”Er der spørgsmål i hverdagen, som vores projektledere har brug for hurtigt svar på, så ringer de simpelthen til Susanne, Søren, Steen eller hvem der nu er den relevante rådgiver. Her er ikke noget med at ringe til en Helpdesk eller et andet sted, som først skal finde ud af, hvad der er op og ned”, siger John Larsen og fortsætter: ”Dem vi ringer til forstår vores forretning, ved hvad det handler om og er i stand til meget hurtigt at bringe os videre”.
Den hurtige reaktionstid skyldes ikke mindst, at Hoffmanns projektledere er bevidste om, hvornår der er behov for at ringe om hvad. ”Vi har længe haft et ønske om, at forsikring skulle være et tema, der stod højere på dagsordenen i organisationen. Derfor har vi haft stor glæde af den løbende sparring, som Contea har haft med vores projektledere og controllere. Det har simpelthen givet os en hurtigere reaktionstid og en mere træfsikker rådgivning”, slutter John Larsen.

Fakta

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7000 ansatte og en årsomsætning i 2015 på 25 mia. NOK. I Danmark er der 450 medarbejdere og en omsætning på 1.3 mia. DKK. Hoffmanns samarbejdsmodel sikrer involvering ved at sætte mennesket i centrum. Alle byggeriets parter involveres i projekterne og derved udbygges positionen som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Hoffmann har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.