Som interesseorganisation står Djøf med nogle særlige udfordringer, der stiller store krav til forsikringsrådgiverens evne til at tænke kreativt i feltet mellem forsikringsøkonomi og medlemsfordele.

”Vi har i de seneste seks år samarbejdet med Christian Elmelund fra Contea,” siger Vicedirektør Ole Møller.  ”Det har vi fordi, han forstår at bevæge sig i det felt.”

Forsikringer i Djøf er ikke bare forsikringer. Foruden sine egne ”traditionelle” forsikringer som virksomhed (bygninger, biler etc.) videreformidler organisationen nemlig forsikringer til sine 90.000 medlemmer.

 

Djøf sidder ”i midten” af det hele

”Vores berettigelse når vi markedsfører forsikringer til vores medlemmer er, at vi er i stand til at formidle både målrettede og attraktive forsikringer. Vi kan ikke altid nøjes med standardløsninger,” siger Ole Møller.

Og det er her, Contea kan bidrage med at oversætte forsikrings-økonomi til medlemsfordele. Kan man det, kan man også ofte åbne forsikringsselskabernes øjne for, at der er andre løsninger end standardløsninger.

Ole Møller: ”Lad mig give et eksempel. Vi har omkring 17.000 studerende som har tegnet ”Djøfs forsikring til studerende,” og nogle af disse studerende består ikke deres eksamen men må gå til reeksamen. En sådan reeksamen kan sagtens blive placeret i en allerede planlagt ferie Derfor foreslog nogle af de studerende, at vi i afbestillingsforsikringen sidestillede reeksamen med sygdom, og dermed giver de studerende adgang til erstatning,” siger Ole Møller og fortsætter: Det er præcis det, vi mener med, at vores forsikringstilbud er målrettet medlemmernes behov.”

 

Om Djøf:

Djøf er faglig organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Djøf repræsenterer over 90.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.