Bruger du for meget energi på forsikringer?

 

Har du svært ved at danne dig et overblik over virksomhedens forsikringer? Bruger du alt for meget energi på at holde dig up-to-date? Eller tænker du, at alt det, der handler om forsikringer, helst skal fungere af sig selv?

Vi hjælper dig hele vejen

Uanset om du er en offentlig forsyningsvirksomhed eller et lokalt varmeværk, så er det vigtigt, at din sammensætning af forsikringer tilgodeser dine behov og dit reelle risikobillede. Qua vores medarbejderes erfaringsgrundlag, faglige kompetencer og internationale netværk, sammensætter vi den optimale løsning til dig - hentet i Danmark såvel som i udlandet.

Som forsikringsmæglere ved vi godt, at virksomheder inden for forsyning og energi ikke ønsker en standardløsning, når det gælder risici, ansvar og forsikringer. Netop derfor indgår medarbejdere, bygninger, maskinpark og driftstab i en risikoprofil, der varierer fra virksomhed til virksomhed. Offentlig såvel som privat. Vi vil meget gerne hjælpe dig hele vejen.

Contea-måden: Tillid og åbenhed er nøgleord i vores samarbejde

Vi ved, det kræver god indsigt og erfaring med danske og internationale forsikringsudbydere, at sammensætte de optimale forsikringsløsninger. Men vi ved også, at både du, forsikringsselskaberne og vi bliver stærkere, når vi videndeler og dyrker det givtige samarbejde med udgangspunkt i tillid og åbenhed.