Fordele

 

I Contea byder vi hvert år velkommen til mange nye kunder indenfor hvert segment. Fakta er, at vores virksomhed er mere end fordoblet på mindre end 3 år.

Det skyldes dels at mange nye kunder har valgt Contea, men også at vi gør alt for at sikre vores eksisterende kunder er tilfredse – og dermed bliver ved med at være kunder. Det er den bedste tilbagemelding, vi kan få på vores arbejde.

Vi står altid klar til at møde den forsikringsansvarlige, for at give vores bud på den bedste løsning med vægt på samlede risikoomkostninger, service, tilfredshed og samarbejde.  

Den samlede pris for at afdække virksomhedens, kommunens, boligselskabets eller organisationens risici er trods alt i sidste ende det afgørende. I Contea sikrer vi, efter ”value for money” princippet, at dette forhold er analyseret og dokumenteret.

Vi oplever meget ofte, at der - på baggrund af vores analyse - er forsikringsområder, der ikke er taget stilling til dækning på. Vores opgave er at vise hvilke områder, der kan eller bør sikres, og herefter er det op til virksomhedens ledelse at beslutte, om det er investeringen værd. 

Er I skuffede over den nuværende leverandør, eller er det blot tid til at prøve et alternativ, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi præsenterer Contea-måden.