NEWS! Contea becoms part of North – a new strong financial advisory consultancy
Nyheder
13. April 2021

Polaris establishes North and creates strong financial advisory consultancy in Denmark

The four companies Contea, Jysk Pension, FinPro and Status enter a partnership with Polaris and establish North, which will provide independent and full-service financial advisory consulting to companies, organisations and their employees.
30. September 2020

Status på cyberforsikring

Truslen fra cyberkriminalitet er stigende mod danske myndigheder og virksomheder. Cyberkriminalitet koster danske virksomheder millioner og kan i værste fald ramme samfundsvigtige funktioner. Det er fakta, der burde gøre enhver leder bekymret. Men hvorfor er det så, at ikke alle virksomheder har en cyberforsikring?

29. September 2020

Prisstigninger og reduceret kapacitet

Vi har i det første halvår af 2020 set prisstigninger på mange forsikringsprodukter. Især på direktions- og bestyrelsesansvars-, kriminalitets- og cyberforsikring forventer vi de vanskeligste fornyelser. Derfor påbegynder vi også fornyelsesforhandlingerne med selskaberne så tidligt som muligt. Læs mere om, hvorfor et tæt samarbejde mellem kunde og mægler er vigtigere end nogensinde.

08. January 2020

Contea opruster

Contea opruster indenfor rådgivning om køb og salg af virksomheder. Sune Hallander er ansat som Head of M&A Vi ønsker, som betroet rådgiver, at imødekomme vores klienters behov for rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Derfor fokuseres nu også på transaktionsforsikringer og forsikrings due diligence samt kapitalfonde og disses porteføljeselskabers forsikringsbare risici, med det formål at identificere og afdække forsikringsbare risici ved virksomhedstransaktioner.
Brexit — 24. January 2019

Brexit og konsekvenserne for danske virksomheders forsikringer i UK

I disse dage afklares det, hvordan en engelsk udtrædelse af EU – Brexit – vil tage sig ud, herunder hvilke konsekvenser det vil have for den fortsatte samhandel mellem EU og et UK udenfor EU.