NYHED! Contea bliver en del af North – nyt unikt rådgivningshus
05. september 2019

Nødvendig uddannelse af risikorådgivere

Selv om processerne for risikostyring er, som de altid har været, er selve arbejdet som risikorådgiver eller risikokoordinator konstant under forandring. Der stilles simpelthen stadig større krav til kompetencer, viden og parathed. Derfor er løbende uddannelse og kompetenceudvikling et grundvilkår i fremtidens risikostyringsarbejde. Og vi hjælper gerne med undervisning og vejledning.

Uddannelse af risikorådgivere

Uddannelse af risikorådgivere er en vigtig forudsætning for at få succes med dit risikostyringsarbejde. Du har muligvis selv de nødvendige kompetencer, men de medarbejdere, du skal have til at tage ejerskab for opgaven og blive dine medspillere og ansvarlige for risikostyringsarbejdet, har måske ikke fået den nødvendige uddannelse.

Tag fat i Contea hvis du vil vide mere om, hvordan du sikrer et opdateret kompetenceniveau i din sikkerhedsorganisation.

Et typisk eksempel på en uddannelsesplan for medarbejdere kunne være bygget op sådan her: Undervisningsdag for risikostyringsudvalget. Undervisning af medarbejdere og serviceledere. Opfølgning på første undervisningsdag.

E-learning uddannelse

Det er også muligt for risikorådgivere at videreuddanne sig via e-learning. E-learning uddannelsen omfatter bla. temaer som: Faserne i et brandforløb. Brandsikring i bygninger. Installationsgennemføringer og el-installationer. Brandsikringsanlæg og brandbekæmpelsesudstyr. Indbrudssikring. Skybrud, frost og storm.

Efter fuldført forløb udstedes et personligt kursusbevis til alle deltagere. Uddannelsen giver adgang til et opdateret opslagsværk, hvor man kan få gode råd og informationer.

Har du spørgsmål til denne information? Så er du meget velkommen til at kontakte din forsikringsmægler i Contea.

Med venlig hilsen

Lars Smedgaard Jespersen
Forsikringsmægler og partner
+45 2042 1281