NYHED! Contea bliver en del af North – nyt unikt rådgivningshus
09. september 2019

Kim Rud-Petersen indtræder i Contea’s bestyrelse

En af de senere års mest markante skikkelser i dansk og nordisk forsikring, Kim Rud-Petersen, indtræder som næstformand i Contea’s bestyrelse pr 1. september 2019.

Contea har siden starten i 2005 været i konstant vækst, og er i dag en af Danmarks førende og hurtigst voksende forsikringsmæglervirksomheder. Det er en udvikling, der skal sikres fortsat i de kommende år.

Det er derfor med stor glæde, og stolthed, at vi byder Kim Rud-Petersen velkommen som nyeste medlem af vores bestyrelse.

Lars Steen Nielsen, CEO:
Jeg tøver ikke med at kalde det et scoop for os.

Kim Rud-Petersen har igennem hele sin karriere opbygget et fortjent ry, som en yderst kompetent og visionær forsikringsmand og leder.

Han har en solid erfaring, og forstår kundernes behov, sammenholdt med ønsket om at styrke kunderelationerne ved at gøre forretningen transparent og ukompliceret. Det er værdier, der flugter perfekt med vores.

Med Kim, som en del af bestyrelsen, er vi overbeviste om, at vi vil fremstå styrket og bedre rustet til at fortsætte vores positive udvikling. Samtidig er vi på forkant med et kommende generationsskifte i bestyrelsen, hvor vi nu kører Kim i stilling til at kunne overtage formandsposten, når den tid kommer. Og på samme tid er vi også særdeles stolte af, at vi kan tiltrække en kapacitet som Kim. Det vil, i årene der kommer, blive en kæmpe gevinst for os såvel som for vores kunder

Kim Rud-Petersen kommer med en omfattende bestyrelseserfaring fra blandt andet Det Sociale Netværk (Headspace), Nykredit Forsikring, Medi-Bee A/S, Gjensidige Baltic, Compass Human Resources Group A/S og European Institute of Risk Management, EIRM.

Kim Rud-Petersen er tidligere Executive Vice President i Gjensidige Forsikring (2010-2019) og bestred inden da ledende poster i KommuneForsikring A/S, Aon og Codan Forsikring.

Kim Rud-Petersen
Jeg har igennem mange år kendt Contea som en faglig særdeles kompetent og professionel forsikringsmæglervirksomhed, med et, for branchen, helt unikt kundefokus. Samtidig hermed er de menneskelige relationer, og den gensidige respekt, helt i top.

Contea har i løbet af relativt få år opnået en førende position i det danske forsikringsmarked, så det er naturligvis med en stor ydmyghed og stolthed, at jeg indtræder som næstformand i bestyrelsen, og jeg glæder mig til at bidrage til yderligere vækst i de kommende år samt til at fastholde virksomhedens fokus på kompetente medarbejdere, personlig rådgivning og stærke relationer til kunderne.

Der ingen tvivl om, at Contea har potentialet til at opnå en endnu stærkere position i forsikringsmarkedet, og jeg glæder mig til at bidrage til den udvikling, i årene der kommer”.

Yderligere information
Lars Steen Nielsen, CEO og partner
+45 2042 1613
lsn@contea.dk

Om Contea:
Contea er blandt Danmarks førende skadesforsikringsmæglere. Internationalt er vi, som en del af verdens største forsikringsmæglernetværk WBN samt Howden One netværket, repræsenteret i mere end 100 lande. Contea er specialister i risikorådgivning og forsikringsprogrammer for både private og offentlige virksomheder og organisationer. Contea, hvis hovedkontor er beliggende i Esbjerg, er i dag en landsdækkende virksomhed med yderligere kontorer i Roskilde, Søborg og Lemvig.