NYHED! Contea bliver en del af North – nyt unikt rådgivningshus
27. maj 2021

Contea version 2.0

I april offentliggjorde vi, at vi har indgået partnerskab med Polaris om etablering et nyt dansk finansielt rådgivningshus North sammen med Jysk Pension, FinPro og Status. Sammen kan vi nu tilbyde uvildig rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering.

Det er vigtigt for os, at North er etableret med udgangspunkt i Contea måden, og at vi kan fortsætte vores stærke kundefokus og med de samme dygtige medarbejdere som hidtil.

Det betyder, at alt i princippet fortsætter som vanligt, men at vores pallette af ydelser bliver væsentligt større, således vi nu kan tilbyde din virksomhed én indgang til et stærkt rådgivningshus med 360-graders rådgivning i et komplekst og risikobetonet finansielt marked. Vi kalder det ”Din professionelle risk guide”.

Du vil naturligvis, når tid er, blive præsenteret for vores nye ydelser og kolleger, således vi sammen kan afsøge mulighederne for et endnu tættere og fortsat tillidsfuldt samarbejde.

North er etableret med baggrund i danske og nordiske værdier, og vil være et kompetent dansk alternativ i et marked domineret af udenlandske aktører, hvor de store bliver større og færre, og hvor flere og flere afgørende beslutninger tages langt væk fra Danmark og dermed kundernes hverdag.

Læs eller genlæs pressemeddelelsen her.