NYHED! Contea bliver en del af North – nyt unikt rådgivningshus
08. januar 2020

Contea opruster indenfor rådgivning om køb og salg af virksomheder

Sune Hallander er ansat som Head of M&A

Vi ønsker, som betroet rådgiver, at imødekomme vores klienters behov for rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Derfor fokuseres nu også på transaktionsforsikringer og forsikrings due diligence samt kapitalfonde og disses porteføljeselskabers forsikringsbare risici, med det formål at identificere og afdække forsikringsbare risici ved virksomhedstransaktioner.

Særligt markedet for transaktionsforsikringer, har de senere år være i kraftig vækst, hvorfor vi nu går ind på også dette marked ved oprettelse af en M&A practice. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Sune Hallander, der som Head of M&A er ansvarlig for vores nye forretningsområde.

Sune Hallander kommer med mere end 11 års erfaring i markedet for M&A transaktionsforsikringer, forsikrings due diligence og porteføljeprogrammer, senest som ansvarlig for Aon M&A Transaction Solutions, Danmark.

I mere end 100+ transaktioner, har Sune rådgivet danske og internationale finansielle og strategiske klienter. Sunes fokusområder bliver transaktionsforsikringer (kendte og ukendte risici), forsikrings due diligence og afdækning af kapitalfondes og deres porteføljeselskabers forsikringsbare risici.

”Sune Hallander kommer til Contea med et fortjent stærkt ry som en erfaren og dygtig forsikringsmand, der konsekvent gennem årene har vist høj integritet og altid har sat kunden i centrum. Vi glæder os meget, og det kan vores kunder og markedet også roligt gøre” - siger CEO Lars Steen Nielsen, Contea.

Sune Hallander tiltrådte den 2. januar 2020.

Yderligere information:
CEO og partner
Lars Steen Nielsen
+45 7511 9960
lsn@contea.dk