NYHED! Contea bliver en del af North – nyt unikt rådgivningshus
Contea 2019 — 11. februar 2019

Stadig fokus på personlig rådgivning og nærvær hos vores kunder

Gennem de seneste måneder har vi i Contea brugt en del tid på at arbejde med vores egen organisation. Nogle af frugterne af dette arbejde vil du kunne mærke i dagligdagen, andre vil du kunne se. Fælles for dem er, at de alle er gennemført for at styrke og fastholde Conteas fokus på kunder og marked. I dette nyhedsbrev vil jeg gerne præsentere dig for de væsentligste.

Ændringer i Conteas ledelse

Vi har gennemført en række ændringer og justeringer i den daglige ledelse. Det har vi gjort, for at sikre en højere grad af effektivitet, kundefokus og entydige beslutningsveje i den daglige ledelse.

  • Søren Langerhuus bliver som CCO overordnet ansvarlig for kunder og kundeleverancen.
  • Jesper Krell bliver leder af det nye område Products & Innovation. Formålet med det nye område er at sikre, at vi fortsat har fuld fokus på innovation og produktudvikling og at alle kunder og medarbejdere, har adgang til den viden.
  • Susanne Noer vil fremadrettet være segmentchef for Industri & Erhverv.
  • Christian Elmelund bliver segmentchef for Bolig & Ejendomme, som fremadrettet udgør et selvstændigt segment.
  • Klaus Lodberg fortsætter som segmentchef for Offentlig & Forsyning.

Både Søren, Jesper, Susanne, Christian og Klaus vil sideløbende med de ovenfor beskrevne jobfunktioner, fortsat fungere som forsikringsmæglere indenfor deres respektive segmenter og kompetenceområder.

Nye og større lokaler i københavn

På grund af pladsmangel flytter vi den 15. februar vores kontor i København fra Gl. Mønt til Gladsaxevej 386 i Søborg. Det vil vi gerne fejre sammen med kunder og samarbejdspartnere ved en lille uformel reception fredag, den 5. april fra kl. 13.00 til 17.00. Notér datoen, en mere officiel indbydelse sendes ud ved en senere lejlighed.

Rebranding af Contea

Vi har igennem det meste af 2018 arbejdet på en rebranding af Contea og en fornyelse af Contea måden. Det har vi gjort for at styrke vores position i markedet og for at sikre en kundeleverance, som matcher det kunderne efterspørger.

Det mest synlige resultatet heraf kan du se på vores nye hjemmeside: www.contea.dk. Foruden selve hjemmesiden, kan du også her se vores nye logo og ikke mindst en ny præsentationsvideo. Vi synes, det hele tilsammen viser os, som det vi er: Et tidssvarende og professionelt dansk alternativ til vores store udenlandske konkurrenter og kolleger. Du kan se videoen her: Contea - hvem er vi

Meningen med hele denne rebranding af Contea er at fortælle om vores nye kerneværdier: Fremsynet - Ukompliceret - Nærværende - Transparent. Vi tror nemlig, at der på trods af digitalisering og teknologi, stadig er et stort behov for personlig rådgivning og nærvær hos vores kunder. Og det holder vi fast i.

Med udgangspunkt i alt dette, glæder vi os til at tage fat på et nyt år med nye og spændende udfordringer og, ikke mindst, til at fortsætte og udvikle vores gode og konstruktive samarbejde.

Kontakt

Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte mig eller mine kolleger, hvis du har spørgsmål, eller vil høre mere om, den rejse vi er på. En rejse, vi rigtig gerne ser dig som en fortsat del af.

Lars Steen Nielsen
CEO
+45 7511 9960
lsn@contea.dk