Nyheder

Skybrud 28. maj 2019

Så er det sæson for skybrud

Skybrudssæsonen er gået i gang. Helt præcis skete det tirsdag den 5. maj, da der faldt 19 millimeter regn på 20 minutter i Vejle.
Bygningsskader 27. maj 2019

Huslejetab, genhusning og opmagasinering ved bygningsskader

Hvornår er der dækning, hvis forsikring skal betale, og hvad er der af praktiske forhold, der skal tages højde for?
Udlandsrejse 27. maj 2019

Medarbejdere der rejser i virksomhedens tjeneste skal beskyttes

Når en virksomhed sender en medarbejder på udlandsrejse, udsætter man samtidig medarbejderen for forskellige lokale risici. Hvad enten det er fra interne konflikter og uroligheder eller sociale ubalancer, så kan du som arbejdsgiver imødegå det på flere måder.
Skadeadministration 27. maj 2019

Få hjælp til skadeadministration i Contea

I en tid, hvor kommuner og regioner påtager sig større selvrisici og samtidig er presset til at skære i de interne ressourcer, kan en skadeadministrationsløsning med Contea være den helt rigtige løsning.
Miljøskadesag 11. marts 2019

Danmarks første miljøskadesag

Miljøstyrelsen har for nyligt tilsluttet sig Holbæk Kommunes vurdering af, at en hændelse i 2018 skal betragtes som en miljøskadesag. Det er første gang siden indførelse af miljøskadedirektivet i 2008, at vi i Danmark hører tale om en miljøskadesag.
Contea 2019 10. februar 2019

Contea 2019 - stadig fokus på personlig rådgivning og nærvær hos vores kunder

Gennem de seneste måneder har vi i Contea brugt en del tid på at arbejde med vores egen organisation. Nogle af frugterne af dette arbejde vil du kunne mærke i dagligdagen, andre vil du kunne se.
Brexit 23. januar 2019

Brexit og konsekvenserne for danske virksomheders forsikringer i UK

I disse dage afklares det, hvordan en engelsk udtrædelse af EU – Brexit – vil tage sig ud, herunder hvilke konsekvenser det vil have for den fortsatte samhandel mellem EU og et UK udenfor EU.