Contea netværksdag 2019

Vi glæder os til, for 10. gang, at kunne byde velkommen til Conteas Netværksdag, der som vanlig, vil byde på rig mulighed for at netværke med kollegaer og leverandører.

Årets tema er:

Forebyggelse er god økonomi

Med fokus på kommuner, regioner og forsyningsselskaber vil temaet ”Forebyggelse er god økonomi” blive belyst gennem erfaring, viden, eksempler, oplæg og debat. Vi er stolte over, at det igen i år er lykkedes os at få nogle af de mest vidende oplægsholdere, på de forskellige områder, til at holde nogle spændende indlæg. Med hver deres vinkel kommer de med eksempler på risikostyring.

Mie Dahl, risikokonsulent i Gjensidige fortæller om, hvordan Gjensidige med succes har gennemgået ejendomme rundt i hele landet og hvad resultaterne af disse gennemgange er.

Jesper Heide, risikoingeniør i Protector, fortæller om forebyggelse af brandskader, ved valg af byggematerialer.

Jesper Løvholm fra GearTeam tager udgangspunkt i, hvordan en profil på ildspåsætter ser ud, og kommer med eksempler, der kan begrænse skaderne på blandt andet plejehjem.

Jan Højen og Ole Schjøtt, begge projektledere hos G4S fortæller om de nyeste tendenser i markedet samt lovgivning for emnerne tv-overvågning og branddetektering.

Susanne Noer fra Contea, vil opsummere ændringer i det nye aftalegrundlag indenfor byggeri AB18 og for rådgivning ABR18.

Tid og sted

Tirsdag, 11. juni 2019 kl. 9.30 Comwell i Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Målgruppe

Kommuner, regioner, forsyningsselskaber og leverandører hertil. Der er dog et begrænset antal pladser på to personer fra hver leverandør. Netværksdagen henvender sig til alle med interesse for risikostyring, indkøb og forsikring f.eks. økonomiansvarlige, forsikringsansvarlige, risikorådgivere, bygge og ejendomsmedarbejder, indkøbsrådgivere mv.

Pris

Pris pr. deltager: 1.695 kr. Der ydes en rabat på 600 kr. pr. deltager for Conteas kunder.

Tilmelding

Julie Melin: jme@contea.dk Tilmeldingsfrist den 28. maj 2019.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

CONTEAS OFFENTLIGE TEAM