På Danske Risikorådgiveres årsmøde er foreningens Sikkerhedspris 2017 blevet tildelt Jette Gottlieb og Lars Jespersen fra Contea.

I begrundelsen for prisen peger bestyrelsen for Danske Risikorådgivere især på den store og vigtige indsats med at forbedre det offentliges arbejde med risikostyring, som Jette og Lars igennem mange år har ydet.

Jette og Lars er på mange måder beviset på, hvor vigtigt et professionelt samarbejde er for både leverandør og kunde – noget som i sidste ende kommer alle til gode. Prismodtagerne har i en årrække været primus motor i afholdelse og udvikling af kurser, temadage og konferencer om risikostyring. Sidste skud på stammen er en ny risikostyringsuddannelse, som prismodtagerne har udviklet i samarbejde med COK og Danske Risikorådgivere”, siger foreningens bestyrelse.

I Contea er vi stolte over prisen og sender et stort og fortjent tillykke til Jette og Lars”, siger Lars Steen Nielsen, Group CEO i Contea. ”Risikostyring er en kernekompetence for Contea, så det er naturligvis med ekstra stor glæde, at det lige netop er det område, hvor kolleger og ligemænd anerkender det høje, faglige niveau”.

Danske Risikorådgivere er forening for professionelle rådgivere indenfor forsikring, sikring og arbejdsmiljø ansat i offentlige og private virksomheder.

Jette og Lars